Tietoa lehdestä

Mediakortti
Yhteystiedot

Tieteessä tapahtuu -lehti kokoaa yhteen eri tieteenalat. Se on foorumi ajankohtaisille ja yleistajuisille tiedeartikkeleille sekä keskustelulle tieteestä ja tiedepolitiikasta. Tieteellisten seurain valtuuskunta on julkaissut lehteä vuodesta 1983 lähtien.

Tieteessä tapahtuu ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Se julkaistaan avoimena verkkolehtenä. Lisäksi jokaisen numeron pääkirjoitus, artikkelit ja katsaukset julkaistaan Journal.fi-palvelussa PDF-muodossa. Esimerkiksi kolumnit ja kirja-arviot löytyvät vain verkkolehdestä.

Painetun lehden ilmestyminen päättyi vuoden 2021 lopussa, ja viimeinen painettuna ilmestynyt numero oli Vol 39 Nro 5 (2021). Vanhat lehden numerot ovat luettavissa Journal.fi-palvelusta numerosta Vol 14 Nro 7 (1996) alkaen.

Uusien numeroiden ilmestymisestä ilmoitetaan Tieteessä tapahtuu -uutiskirjeessä, jonka tilaajaksi voi ilmoittautua täyttämällä uutiskirjeen tilauslomakkeen. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa: Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Tieteessä tapahtuu on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jäsen, ja se noudattaa Journalistin ohjeita.